Behøver du forsikring på mobil?

Vurderer du å forsikre telefonen din? Da bør du sjekke om du ikke allerede har forsikret den i de andre forsikringene som du har.

De fleste av oss har mobiltelefon i ett eller annet format i dag og disse kan koste så mye som 7000-8000 og skulle de bli ødelagt, mistet eller stjålet så forsvinner tusenlappene ut vindu. Dette har jo selvfølgelig teleselskaper og mobiltelefonleverandører funnet ut at er et problem for mange og de tilbyr dermed forsikringer når du kjøper mobilen eller i etterkant om du skulle ombestemme deg. Men er det egentlig nødvendig å ha egne mobiltelefon forsikringer?

Innebakt i andre forsikringer?

Det finnes flere andre forsikringer som du kan få forsikret mobilen igjennom for eksempel innbo eller reiseforsikring, men da gjelder det å finne de gode forsikringene med de gode vilkårene, så kanskje det er på tide med en gjennomgang i dine forsikringer? For å finne ut hvor forsikret din mobil er gjennom reiseforsikring eller innboforsikring, leser du gjennom vilkårene på de forsikringene som du har. Så kan du se på prisen på den forsikringen du har og se om du ønsker andre og bedre vilkår eller priser og et selskap som også sikrer mobilen din om du er uheldig.

Med forskring på mobil er du trygg hvis uhellet skulle være ute.
Trenger du forsikring på mobilen din? Det kan være lurt.

La selskapet finne deg

Legg så forsikringene du har og ønsker ut på anbud og spesifiser at det er viktig at mobilen er godt forsikret i tilfelle ting skulle skje. Legg ut annen informasjon som også kan påvirke din forsikringspremie og vilkår. Når du har gjort dette så vil de forskjellige forsikringsselskapene sende deg sine tilbud og du kan velge det som passer deg best. En ting du for eksempel må se på er egenandelen som de krever om noe skulle skje med mobilen.

Når det for eksempel gjelder bytte av skjerm er det sånn som ikke bør ha egenandel eller ha veldig lav egenandel ettersom det kan bli gjort for 500-800 på de rette sjappene.

En god gjennomgang av forsikringer kan spare deg for unødvendige tilleggsforsikringer, og du kan få gode vilkår ved å shoppe rundt når det gjelder forsikring som baker inn mobilforsikring.