Kategorier
Forsikring

Billig forsikring med best vilkår

Til deg som leter etter den beste forsikringen til en god pris har vi en rekke tips. For det første bør du finne ut hvilke forsikringer du har behov for, og lage en oversikt over hvilke forsikringer du har og hva de dekker. Deretter kan du søke rundt og sjekke prisene hos de ulike forsikringsselskapene. Benytt gjerne anbudstjenester også, slik at forsikringsselskapene kan gi deg tilbud.

Dersom du får bedre pris på forsikringer du allerede har hos andre forsikringsselskaper, bør du enten vurdere å bytte eller forhandle frem en bedre pris hos nåværende forsikringsselskap. I tillegg anbefaler vi at du leser gjennom vilkårene. Det er lett å se seg blind på priser, men det er ikke bare prisen som gir den beste forsikringen. Sjekk vilkårene slik at forsikringen faktisk dekker det du tror og forventer.

Dette kan gi deg rabatter på forsikring:

  • Har du boligalarm? Ved installering av en FG godkjent boligalarm som er tilknyttet sentralvarsling vil gi deg bonus hos forsikringsselskapene og en redusert forsikringspremie.
  • Skaff deg annet sikkerhetsutstyr som bilalarm.
  • Om du er medlem av en organisasjon bør du sjekke om de gir deg noen form for rabatter og hos hvilket selskap dette er.
  • Bestilling over nett kan gi deg alt fra 5 til 20 % rabatt.
  • Dersom du samler alle forsikringene hos et selskap vil du få samlerabatt. Sjekk derfor om dette gjelder for ditt gjeldende forsikringsselskap.
  • Andre rabatter på nett og kampanjer.

For å få den beste, billigste forsikringen bør du altså hente inn tilbud fra flere forsikringsselskaper, forhandle i prisen og lese gjennom vilkårene godt. Benytt deg gjerne av Finansportalen får å sammenlikne ulike forsikringsselskaper og hva de byr på av forsikringer. Husk for øvrig at det er ikke alltid den rimeligste forsikringen som er den beste.