Kategorier
Forsikring

Du burde være utro mot forsikringsselskapet

Utroskap er stort sett noe ufint og tilgivelig, men akkurat mot forsikringsselskapet kan det lønne seg å være utro. I hvert fall hvis du er opptatt av økonomi.

Grunnen til at du bør vurdere å være utro mot forsikringsselskapet er at du kan spare masse penger. Faktisk kan du spare så mye som 5000 til 10.000 kroner i året. Det er mye penger som du kan bruke på noe gøy eller hyggelig! Heldigvis koster det ingenting å bytte forsikringsselskap.

Nå kan det hende at du tenker at det er for mye stress å bytte selskap, men det stemmer ikke. Selv om noen mener at det krever mye tid og energi å bytte forsikringsselskap, er det faktisk en veldig enkel og kort prosess. De aller fleste forsikringsselskap er behjelpelige med å si opp forsikringen(e) du har hatt i et annet selskap. De vil jo ha deg som kunde!

Det er lurt å sjekke flere forsikringsselskaper for å finne best pris.
Det er lurt å sjekke flere forsikringsselskaper for å finne best pris.

For å friste deg enda litt mer til å være utro mot ditt forsikringsselskap: Noen minutters arbeid kan føre til at du sparer tusenvis av kroner.

To andre ting du bør tenke på: Hvis du har installert boligalarm kan du få billigere forsikring. Og dersom du har en forsikring du er fornøyd med, lønner det seg å velge en høyere egenandel. Ved for lav egenandel må du betale en høyere pris, og det taper du på i lengden.

For å oppsummere: Vær utro mot forsikringsselskapet ditt. Det kan du spare mye penger på – og husk å melde ifra hvis du nettopp har installert en ny boligalarm i hjemmet ditt.