Kategorier
Forsikring

Derfor bør du ha uføreforsikring

Det er ikke alltid en enkel sak å vite hva slags forsikringer du bør ha, og hvilke du kan droppe. Uføreforsikring er en av de som gir deg en mye tryggere hverdag.

Hva om du blir ufør?

Har du tenkt gjennom hva som vil skje med din inntekt dersom du blir ufør? Hvis du pr. i dag er vant til å tjene en viss sum i måneden, har du trolig begynt å bli ganske avhengig av denne jevne strømmen med penger. Skulle du bli ufør kan du ende opp med å få 60 % av det du i dag tjener. Det betyr at livet ditt blir snudd på hodet.

Forskjellen blir større hvis du tjener mye

Hvis du er en av de som har en høy årslønn vil det gå enda hardere utover deg hvis du blir ufør. Du vil nemlig bare få 60 % av lønnen din opp til en viss grense. Med andre ord kan store ting skje med din handlefrihet om du blir ufør.

Skaff uføreforsikring nå

Selvfølgelig er håpet at du unngår uførhet, men dessverre er ikke dette noe du med sikkerhet kan vite. Du kan ikke lene deg mot håpet om at du unngår sykdom og/eller ulykker. Derfor handler det om å gjøre noen grep som sikrer deg dersom du mot formodning skulle bli rammet av noe som gjør at du ikke lenger kan jobbe.

Uføreforsikring er ikke noe du skal utsette eller noe du kan tenke at du skal ta stilling til når du blir eldre. En slik forsikring er noe du bør skaffe deg nå.

Få flere tilbud

Et godt tips er å bruke litt tid når du skal velge forsikring. Du kan gjerne sammenligne tilbudene du får fra flere selskaper. Dette er en lur måte å finne ut av hvordan du kan få tak i den billigste uføreforsikringen.

Dersom du allerede har en uføreforsikring anbefaler vi deg at du undersøker om du kan få en bedre avtale til en billigere penge. Mange lar forsikringene sine støve ned – det kan bli dyrt.

Vær smart og ta jevnlig en titt på forsikringene dine og mulighetene som finnes. Det frister vel å kunne spare penger?