Kategorier
Uncategorized

Disse forsikringene kan du droppe

Har du valgt unødvendige forsikringer?

Det er mange forsikringer som er lurt å ha, men det finnes også en god del forsikringer som ikke er nødvendige å ha i det hele tatt. Her får du noen tips om forsikringer som egentlig kan være helt unødvendige.

Kjøpsforsikring

Når du er ute og handler varer som gjerne koster litt, så vil de bak disken garantert prøve å selge deg forsikringer i forbindelse med dette produktet. Du vil få tilbud om forsikring som kan dekke skader på produktet og eventuelt nytt produkt om det viser seg å være nødvendig. Man tilbys også gjerne en forsikring som går over lengre periode som for eksempel 2 år. Denne forsikringen er som regel helt unødvendig om du har god innbo eller reiseforsikring.

Verdisakforsikring

Dette er forsikring av ting som gjerne er litt dyrere i boligen. Kanskje du har noen flotte skulpturer eller malerier du vil forsikre. Kanskje du har verdifulle kamera eller annet teknisk utstyr liggende i boligen. Det kan være nødvendig i noen tilfeller å ha denne forsikringen, men sjekk alltid innboforsikringen din for å se om alt du har i boligen kan gå inn under den, som regel vil det nemlig det.

Avbestillingsforsikring

Dette er en forsikring som reiseselskap gjerne ønsker å selge til deg når du bestiller reise. Om du er sunn og frisk og det ikke finnes noen logiske årsaker til at du risikerer å avbestille, så er ikke dette en nødvendig forsikring. Er det slik at du har problemer med helsa eller av andre grunner kan risikere å måtte avbestille så se nå i hvert fall på om ditt kredittkort har reiseforsikring i seg om du bruker det kortet for å bestille reisen.

Dyreforsikringer

Noen mener at dyreforsikringer er helt unødvendig, og kanskje det er det i noen tilfeller. Man kan kanskje unnlate å ha forsikring de første par årene så lenge man følger opp med vaksiner, eller man har god økonomi så man kan sikre dyret om noe skjer. Ellers bør man ALLTID ha forsikring for dyrene, man vet aldri hva som kan skje dem.

Dyreforsikring kan være lurt å ha.Dyreforsikring kan være lurt å ha.