Kategorier
Forsikring

Er du i etableringsfasen? Les dette om forsikringer

Etableringsfasen er en spennende tid. Det er høyt tempo og mye som skjer. Men har du husket å tenke på forsikringer? Les dette og føl deg tryggere i fasen du er i.

Boligkjøperforsikring

Dersom du skal kjøpe din aller første leilighet, rekkehus eller enebolig bør du skaffe deg boligkjøperforsikring. Da får du en proff hjelper på laget som er der for deg. Dette er spesielt viktig dersom boligen ikke er helt ny.

Boligforsikring

Hvis du akkurat har kjøpt drømmekåken og er klar til å flytte inn, må du skaffe deg en boligforsikring. Denne dekker både skader på huset, samt innbo. En familie som nylig har etablert seg med dyr bolig og høy gjeld, er avhengig av å denne forsikringen. Husk at du også kan kjøpe ulike tilleggsdekninger.

Forsikre hus og hjem
Forsikre hus og hjem

Uføreforsikring

Det er altfor få av oss som sikrer seg økonomisk i tilfelle ulykke og uførhet. Særlig unge glemmer å tenke på dette. Sørg for å ha en god uføreforsikring – det er veldig viktig.

Reiseforsikring

Hvis du og familien har en reiseforsikring er du forsikret både på hytteturen og på helgeturen du drømmer om å dra på i nær fremtid. De fleste av dagens reiseforsikringer krever ikke lenger at man må overnatte på reisen, eller at reisen må foretas med fly. Altså er det utrolig lurt å skaffe seg en reiseforsikring.

Bilforsikring

For å kunne kjøre på norske veier er du nødt til å ha ansvarsforsikring. Derfor blir spørsmålet om du trenger delkasko eller fullkasko. Dette kommer an på om du har billån og hvilken verdi bilen har. Finn ut hva som er best for deg og din familie.

Bli trygg med god forsikring
Få en tryggere hverdag med rette forsikringer på plass

Barneforsikring

Det er ikke et must med en god barneforsikring, men den dekker en del kostnader som du ellers ikke får fra staten. Kjøp en forsikring som dekker uførhet ved sykdom og prioriter en forsikring med god uførepensjon. Gode barneforsikringer inneholder dekninger for en del kritiske sykdommer, for eksempel kreft. Økonomisk handlefrihet vil bety mye i en slik situasjon.