Kategorier
Forsikring

Hva koster en billig innboforsikring?

Sammenlign flere selskaper

Det er mange i dag som betaler for mye for sine forsikringer. Det er store prisforskjeller fra selskap til selskap, uavhengig av hvilke type forsikringer det er snakk om. For å få billig innboforsikring må du derfor sammenligne flere selskaper og forsikringer. Mange vil over flere år være lojale til sitt eget forsikringsselskap, men det er anbefalt at du er litt «utro» mot ditt faste selskap, for på den måten kan du nemlig spare mange penger.

Sjekk forsikringene dine
Sjekk vilkår og forsikringsselskap for å få mest ut av forsikringene dine

Sjekk vilkår

Det kan være mye å spare på forsikringer, spesielt når det kommer til dobbeltdekning. Når det gjelder forsikringene dine må du sjekke at du ikke er dekket dobbelt opp, les deg derfor godt opp på forsikringene du har slik at du er sikker på at du ikke kaster bort penger. Husk også å sjekke med forsikringsselskapet ditt dersom du har utført sikkerhetstiltak i boligen din, for om du gjør smarte tiltak gir gjerne forsikringsselskapene rabatt. Dette kan du spare mye penger på.

Alle forsikringene på ett sted

Hva en innboforsikring koster, vil variere mye fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Først og fremst avhenger prisen på innboforsikringen hvilken dekning du velger. Prisen vil også avhenge av hvor høy egenandel du velger å betale om en skade skulle forekomme. Har du flere forsikringer i samme selskap, er det mulig å få en samlerabatt på forsikringene dine. Flere selskap opererer også med en rabattert pris dersom du bestiller forsikringen din på nettsidene deres. Ønsker du å beregne pris på innboforsikring, er det flere forsikringsselskaper som har lagt ut egne forsikringskalkulatorer på sine hjemmesider.