Kategorier
Forsikring

Du skal snart på ferie, men har du husket dette?

Ferie er noe av det beste som finnes, men det er faktisk en del ting man bør tenke på før man reiser. Det aller viktigste er trolig å ha forsikringene i orden, slik at du kan føle deg trygg mens du ligger på solsengen.

Skal du på bilferie?

Dersom du skal på bilferie, kan det for eksempel være lurt å ha undersøkt om din forsikring dekker bilberging i utlandet. Husk også at du har med deg det du trenger av bevis.

Bilforsikring er viktig
Bilforsikring er viktig å ha på plass

Ferietid er høysesong for innbrudd

Før du reiser, må du være sikker på at du har en god bolig- og innboforsikring som gir deg tryggheten du trenger. Pass på at alt er i orden med denne forsikringen og at du har de rette vilkårene (at alt du ønsker å ha forsikret, faktisk er forsikret). Husk at du også kan skaffe deg forsikring som dekker hytte, båt eller campingvogn.

Har du helårs reiseforsikring?

Dette bør du ha hvis du skal på ferie, uansett land. Da er du forsikret på hyttetur, helgeturer og sommerferien i Syden. Det er mye lurere å ha en helårs reiseforsikring, enn å benytte seg av reiseforsikringene som tilbys av fly- eller reiseselskapene da disse kun gjelder for den ene turen og er relativt dyre.

Betaler du for mye?

Husk også at det kan lønne seg å sammenligne priser og vilkår. Både for at du skal kunne føle deg trygg, og 100% sikker på at alt du vil ha forsikret faktisk er dekket av de forsikringene du har. Det kan være mye å spare på å bytte forsikringsselskap!

Tenk på disse tingene og nyt ferien! Noe av det viktigste for oss mennesker, er at vi kan føle oss trygge.